• Pěšky ... i o víkendu?

          • Na základě mimořádného zájmu o výzvu Pěšky do školy nabízíme dobrovolnou aktivitu na víkend. Někteří z vás litovali, že jsou trasy příliš krátké – a ti teď budou určitě spokojeni.

            Kód na tomto plakátu představuje výchozí bod víkendové trasy. Další instrukce budou v krabičce, kterou na místě naleznete. Přejeme hodně úspěchů.

            Nerudova.png

            Pokud nemůžete načíst QR kód, použijte souřadnice níže. Nápověda slouží k případnému upřesnění místa uložení krabičky.

             

            50.241241054625846, 12.819291546306136

            Nápověda: srostlé kmeny naproti vodárně

          • Pěšky do školy - pátá výzva

          • Posíláme Vám pátý QR kód se souřadnicemi k nalezení krabičky. Krabička bude na místě od ranních hodin pátku 20. 9. a bude zde minimálně následujících 24 hodin. Nemusíte tedy splnit výzvu cestou do školy. Máte na to celý den. 

            Na hrací kartě je třeba mít nejméně tři samolepky, každou z jiné krabičky. Kartu po víkendu (nejlépe už v pondělí 23. 9.) přineste na sekretariát 1. nebo 2. stupně naší školy.

            Vylosovaní hráči se mohou těšit na drobnou odměnu.

             

            Holečkova finiš.png

            50.2400691, 12.8429105

            Nápověda: poblíž Na výhledě

          • Pěšky do školy - čtvrtá výzva

          • Posíláme Vám čtvrtý QR kód se souřadnicemi k nalezení krabičky. Krabička bude na místě od ranních hodin čtvrtka 19. 9. a bude zde minimálně následujících 24 hodin. Nemusíte tedy splnit výzvu cestou do školy. Máte na to celý den. Vezměte s sebou maminku, brášku nebo sestru, kamaráda nebo třeba pejska. Všechny krabičky budou dostupné s kočárkem.

            Informujeme, že byla ukončena 1. výzva (stanoviště u 1. stupně), 2. výzva (stanoviště u kostela) a 3. výzva (stanoviště na starorolském nádraží) a tyto tři krabičky se již na stanovištích nenachází. Dne 20. 9. je poslední možnost splnit 4. výzvu - do 19 hodin.

            Pokud nemůžete načíst QR kód, použijte souřadnice níže. Nápověda slouží k případnému upřesnění místa uložení krabičky.

            Truhla finiš.png

            50.2411858423026, 12.835478738015418

            Nápověda: křoví za knihovnou mimo areál!

          • V září vyrazíme Pěšky do školy

          • Letos se opět uskuteční akce Pěšky do školy a naše škola se rozhodla být při tom. Přidejte se k nám a pojďte udělat něco pro svoje zdraví. Výzva probíhá v týdnu od 16. do 22. 9.

            A co nás čeká? Každý den budou na nástěnce ve škole (1. stupeň – nástěnka parlamentu a 2. stupeň – nástěnka EVVO + v EDUpage) zveřejněny souřadnice, které budou odkazovat na místo ve Staré Roli. Na tomto místě bude uschována krabička. Vaším úkolem bude krabičku nalézt a jako důkaz o nalezení si z ní vzít samolepku. Na nástěnce bude také pouzdro s hracími kartami. Jednu kartu si vezměte a samolepky nalepte do okének na této kartě. Kartu si můžete také vytisknout ze zde přiloženého souboru. Pokud navštívíte nejméně tři z celkem pěti míst, můžete pak kartu se samolepkami nejpozději 23. 9. odevzdat na sekretariát Vaší školy.

            Souřadnice také zveřejníme každý den ve 12,00 na webu školy.

            Souřadnice budou zveřejněny prostřednictvím QR kódu. Pokud by Vám kód náhodou nefungoval, bude zde také možnost opsat nebo vyfotit si souřadnice v textové podobě a pak si podle nich vyhledat místo na mapě v počítači.

            Takže jaké budou vaše každodenní kroky?

            1. Naskenujte si na nástěnce nebo na webu kód pro zítřejší den
            2. Podle kódu zjistěte, kde se ukrývá krabička
            3. Vyjděte do terénu. Najděte krabičku. Vezměte si samolepku.
            4. Nalepte samolepku na hrací kartu.
            5. Tohle se bude opakovat celkem 5x.

            V pátek 13. září ve 12,00 bude zveřejněn kód na pondělí 16. září.

            V pondělí 16. září ve 12,00 bude zveřejněn kód na úterý 17. září.

            V úterý 17. září ve 12,00 bude zveřejněn kód na středu 18. září.

            Ve středu 18. září ve 12,00 bude zveřejněn kód na čtvrtek 19. září.

            Ve čtvrtek 19. září ve 12,00 bude zveřejněn kód na pátek 20. září.

             

            V pondělí 23. září hrací kartu se samolepkami přineste na sekretariát školy.

            Těšíme se na Vaši účast.

          • Schůzka k plánování Halloweenu 20.9. od 15:30

          • Schůzka k organizaci Halloweenské stezky bude 20.9. od 15:30 hod. v aule 2. stupně. Prosím všechny (rodiče, děti, učitelé), kteří mají zájem se aktivně podílet na této akci, ať dorazí. Podpora může být i finanční nebo jakýkoliv jiný sponzorský dar vítáme.🤗

             

            Za SRPŠ MUDr. Martina Procházková

          • Sdružení rodičů a přátel školy při ZŠ Truhlářská - členské příspěvky

          • Milí rodiče, platba za členství SRPŠ bude i tento rok 500 Kč za dítě. Tato platba vám bude vygenerována v Edupage (poplatek za 1.dítě 500 Kč, za 2. sourozence také 500 Kč , 3.,4.,5.,6. sourozenec zdarma).

            V posledních dvou letech byl zájem o členství v SRPŠ i u rodičů dětí z nultých ročníků. Děti z těchto tříd také chtějí čerpat výhody členství a účastnit se našich akcí. Platba bude tedy vygenerována i pro rodiče dětí z nultých tříd. Členství je dobrovolné. 

             

            V plánu zatím máme pro tento školní rok: 

            1. finančně podpořit Dětský filmový festival Oty Hofmana, děti budou mít vstup zdarma
            2. 31.10. plánujeme 2. ročník Halloweenské stezky odvahy
            3. během podzimu se děti 5. i 9. tříd mohou těšit na kurz Paměť a efektivní učení
            4. pro první a druhé třídy chceme opět zajistit dva projektové dny - Malé digitální univerzity (Digi bez digi) - rozvoj informatického a logického myšlení
            5. karneval
            6. majáles

            A další aktivity pro naše děti napříč ročníky se plánují 😊. Přehled všech našich aktivit budeme postupně zveřejňovat.

            Za SRPŠ MUDr. Martina Procházková 

            • Pěšky ... i o víkendu?

              Na základě mimořádného zájmu o výzvu Pěšky do školy nabízíme dobrovolnou aktivitu na víkend. Někteří z vás litovali, že jsou trasy příliš krátké – a ti teď budou určitě spokojeni.

              Kód na tomto plakátu představuje výchozí bod víkendové trasy. Další instrukce budou v krabičce, kterou na místě naleznete. Přejeme hodně úspěchů.

            • Pěšky do školy - pátá výzva

              Posíláme Vám pátý QR kód se souřadnicemi k nalezení krabičky. Krabička bude na místě od ranních hodin pátku 20. 9. a bude zde minimálně následujících 24 hodin. Nemusíte tedy splnit výzvu cestou do školy. Máte na to celý den.

              Na hrací kartě je třeba mít nejméně tři samolepky, každou z jiné krabičky. Kartu po víkendu (nejlépe už v pondělí 23. 9.) přineste na sekretariát 1. nebo 2. stupně naší školy.

            • Pěšky do školy - čtvrtá výzva

              Posíláme Vám čtvrtý QR kód se souřadnicemi k nalezení krabičky. Krabička bude na místě od ranních hodin čtvrtka 19. 9. a bude zde minimálně následujících 24 hodin. Nemusíte tedy splnit výzvu cestou do školy. Máte na to celý den. Vezměte s sebou maminku, brášku nebo sestru, kamaráda nebo třeba pejska. Všechny krabičky budou dostupné s kočárkem.

            • V září vyrazíme Pěšky do školy

              Letos se opět uskuteční akce Pěšky do školy a naše škola se rozhodla být při tom. Přidejte se k nám a pojďte udělat něco pro svoje zdraví. Výzva probíhá v týdnu od 16. do 22. 9.

              A co nás čeká? Každý den budou na nástěnce ve škole (1. stupeň – nástěnka parlamentu a 2. stupeň – nástěnka EVVO + v EDUpage) zveřejněny souřadnice, které budou odkazovat na místo ve Staré Roli. Na tomto místě bude uschována krabička. Vaším úkolem bude krabičku nalézt a jako důkaz o nalezení si z ní vzít samolepku. Na nástěnce bude také pouzdro s hracími kartami. Jednu kartu si vezměte a samolepky nalepte do okének na této kartě. Kartu si můžete také vytisknout ze zde přiloženého souboru. Pokud navštívíte nejméně tři z celkem pěti míst, můžete pak kartu se samolepkami nejpozději 23. 9. odevzdat na sekretariát Vaší školy.