• Zlatý tým

          • Děvčata 1.stupně naší školy ve čtvrtek 25.1.20234 úžasně zahrála finále okresního kola škol v basketbalu a postoupila do krajského finále. Nikola Kůsová, Marie Pavlová, Karolína Rybárová, Natálie Zemanová, Zoja Uhrinová a Hana Fremlová. Skvělý holky a perfektní hra v jejich podání. Výsledek týmové práce, basketbalové i atletické tréninky.

            Mrňouskové nasbírali zkušenosti a je na nich vidět velký kus práce. Šimon Uhrin, Alexander Zakreničnyj, Ilja Maksimenko, Veronika Pavlová a Emma Matějková. Tyhle dětí chtějí, makají a baví je to. Co víc si jako trenér přát ?

            Finálové kolo se bude hrát 1.2.2024 na ZŠ Konečná. Opět budeme bojovat o ten nejcenější kov :-) 

            Máme ve škole úžasný tým včetně jejich rodičů a jejich pomoci, skvělá je i podpora vedení školy ZŠ Truhlářská. Za to všem patří velké DÍK.Y Lenka Kůsová, trenérka.
             
             
             

             

            • Zlatý tým

              Děvčata 1.stupně naší školy ve čtvrtek 25.1.20234 úžasně zahrála finále okresního kola škol v basketbalu a postoupila do krajského finále. Nikola Kůsová, Marie Pavlová, Karolína Rybárová, Natálie Zemanová, Zoja Uhrinová a Hana Fremlová. Skvělý holky a perfektní hra v jejich podání. Výsledek týmové práce, basketbalové i atletické tréninky.